LUONTAISHOITOLA VALOPURO

Valopuro syntyi tarpeesta lähteä toteuttamaan ihmisläheisempää työtä sekä kehittymään ja oppimaan entistä enemmän täydentävien hoitomuotojen antia. 
Taipaleeni hoitoihin alkoi 90-luvulla ensin reikikursseilla ja sen jälkeen modernin vyöhyketerapian opinnoilla Luontaislääketieteen instituutti Kaironissa.

Valmistuin luontaishoitajaksi tammikuussa 2009 ja diplomiaromaterapeutiksi kesäkuussa 2012. Luontaishoitaja/diplomiaromaterapia/shiatsuopinnot olen suorittanut AK Luontaisterapiaopistossa, joka on täydentävien hoitomuotojen koulutuskeskus. AK Luontaisterapiaopisto järjestää Luonnon lääketieteen Keskusliiton LKL:n suositukset täyttävää ammatillista terapeuttikoulutusta sekä täydennyskoulutusta terveydenhoitoalan ammattilaisille.

 Matka jatkuu edelleen opiskellen ja  sen myötä uusien/vanhojen hoitomuotojen oppimisessa. Elämä on jatkuvaa oppimista ja sitä antia haluan jakaa asiakkaiden kanssa.

Rentoutusterapeuttikoulutus aloitettu loppuvuodesta 2016. Valopurossa tarjolla uusia hoitovaihtoehtoja ja rentoutusmenetelmiä, joita voidaan yhdistää jo olemassaoleviin paketteihin. Kysy lisää.

Tervetuloa rentoutumaan Valopuroon!