REIKI

Reiki on ollut käytössä aina, mutta taito on ollut nykyihmiseltä unohduksissa. Japanilainen  Mikao Usui löysi reikin omien etsintöjensä kautta 1800 -luvun puolivälissä.  Reiki merkitsee universaalia elinenergiaa. Se on luonnollinen hoitomuoto, jossa koko maailmankaikkeudessa vaikuttavaa alkuvoimaa siirretään suoraan ihmiseen. Reikihoitaja toimii ainoastaan kanavana tälle energialle. Reikiä voi käyttää itsehoitoon, toisten hoitamiseen, sairauksien ja vaivojen lievittämiseen sekä rauhoittamaan ja harmonisoimaan koko  olemustamme ja kaikkea elämää ympärillämme.  Reikiä voidaan tehdä kontaktihoitona tai myös kaukoreikinä.  Kontaktihoito tehdään hoitopöydällä ja asiakas lepää hoidon ajan ensin selällään ja sitten mahallaan.

Reikin perusajatus on, että olemme kaikki osa suurta kokonaisuutta. Korkeampi voima, joka on meissä kaikissa, luonnossa ja elämässä ympärillämme. Nykyajan kiire ja stressi tukkii energiakanavamme ja näin unohdamme yhteytemme henkiseen korkeampaan alkuperäämme. Reiki puhdistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa mieltämme ja kehoamme. Reiki on polku, joka tarjoaa ihmiselle matkaa omaan itseen löytää rauha ja onnellinen, tasapainoinen elämä. Reikihoidon kesto n. 60 min.

 
 Juuri tänään…

  … en ole vihainen itselleni enkä muille
  … en murehdi menneitä enkä tulevia
  … olen kiitollinen kaikista siunauksistani    
  … elän rehellisesti
  … olen ystävällinen kaikille

ENERGEETTINEN JÄSENKORJAUS, ENERGISOINTI

Energeettisessä jäsenkorjauksessa on tarkoitus palauttaa keho luonnolliseen ja tasapainoiseen asentoon, kun kehossa olevat virheasennot korjataan.
Tämän jälkeen energiakeho puhdistetaan ja energisoidaan käymällä läpi chakrat eli energiakeskukset.
Energiakehon vahvistaminen tukee energeettistä jäsenkorjausta. Hoito poistaa ja helpottaa kipuja, lievittää stressiä, ja lisää kehon energiaa. Energeettinen jäsenkorjaus sisältäen energiakehon puhdistuksen ja energisoinnin, kesto 60 tai 90 min.

 

TIIBETTILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

"Värähtelytaajuuden muutos saa fyysisen , emontionaalisen, mentaalisen ja henkisen kehomme värähtelemään sopusointuisesti niin, että voime olla terveitä."

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi niin kehoa, mieltä ja sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Hoidossa äänimaljat asetetaan kehon päälle ja niitä napautetaan iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä. Äänimaljahoito on ihana hoitomuoto, kun kaipaat rauhoittumista ja kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta. Muita vaikutuksia mm. unen laadun paraneminen, kipujen lievittyminen, virkeyden lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen. Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä ihmisen voimvavarat vahvistuvat. Myös keskittymiskyky, oppiminen ja luovuus voivat lisääntyä.

Hoidossa käytän tiibettiläisiä kulhoja, jotka on valmistettu käsin takomalla Pohjois-Intiassa ja Nepalissa. Jokainen kulho on yksilöllinen ja sisältää yleensä 8 eri metallia. Äänimaljojen äänet ovat hoitavia ja tuottavat melodia- ja lyriikkavapaata musiikkia, johon ei tarvitse keskittyä. Maljojen kuuntelu rentouttaa mieltä ja kehoa. Matalat äänet vaikuttavat enemmän kehollisesti ja korkeat äänet henkisesti Äänimaljahoito vaikuttaa asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti sekä tasapainottaen energiakeskuksia. 

Äänimaljahoito aikuisilla on n. 50-60 min, alle kouluikäisillä n. 10 min , kouluikäisillä n. 20-30 min.

SOINTUKYLPY - äänimalja ryhmärentoutus

Sointukylvyssä ryhmille harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattaa asiakkaan rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Sointukylpy on jokaiselle kokijalleen ainutlaatuinen matka omaan sisimpään. Sointukylvyssä ryhmäläiset makaavat mukavasti joogamatoilla viltin alla tai vaihtoehtoisesti istuvat ringissä. Sontukylvyssä käytän meditaatiokelloja, äänimaljoja, gongia. Myös muita luonnollisiä ääniä tuottavia soittimia voidaan käyttää kuten rumpua, koshia, huilua,sadekeppiä,  omaa ääntä jne.

Sointukylpy soveltuu hyvin erillisenä syvärentoutumistuntina tai esim. virkistys- ja työhyvinvointipäiviin. Erilaisiin ryhmen kokoontumisiin, päiväkoteihin, kouluihin, työpaikoille, ikäihmisten ryhmiin.

Valopuron tiloissa tehtävät sointukylvyt ovat pienryhmille 3 - 6 henkilöä. Sointukylpy ryhmärentoutuksen voit myös tilata omaan tapahtumaasi. Hinnoittelu määräytyy silloin ryhmän koon mukaan.