Ajankohtaista

Luontaishoitola Valopuro ja Hyvinvointistudio Hetki järjestävät

Minirentoutusretriitin la 13.6 klo 13-16

Tule rentoutumaan ja rauhoittamaan keho, mieli ja hermosto kolmen tunnin miniretriitillä. Retriitti pidetään Luontaishoitola Valopuron tiloissa.

Ohjelmassa lempeä, venyttelevä kehoa ja mieltä hoitava joogatunti, ohjattu syvärentoutusharjoitus, ja sointukylpy. Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä.

Tämä miniretriitti sopii rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti kaikille.  Pidämme jokaisen session jälkeen pienen tauon. Pukeudu mukavasti ja lämpimästi. Tarjolla yrttiteetä/luomukahvia sekä suolainen ja makea herkku. Retriitin lopuksi keskitymme vielä hetkeen ja nostamme intuitiokortin jokaiselle.

Miniretriitin hinta 50 eur/hlö, sitovat ilm. 10.6. mennessä. Osallistujamäärä max 6 hlöä ja retriitin toteutus väh. 4 hlöä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Valopuro 050 5658175, armi.sykko@valopuro.fi

Hyvinvointistudio Hetki 050 536 7398, www.hyvinvointistudiohetki.fi, hannele@studiohetki.fi

 

Valopurosta ihanat rentoutus- ja meditaatiosessiot pienryhmille (3-6 hlöä), kesto n. 2 h sis. teetarjoilun ja suolaista tai makeaa, hinta 30 eur/hlö. Mahdollisuus myös erilaisiin räätälöityihin paketteihin (3 h) pienryhmille sisältäen rentoutus-/meditaatio/joogasessiot yhteistyössä Hyvinvointistudio Hetken kanssa. Kysy lisää.

 

Hoitolahjakortit ovat aina elämyslahja saajalleen. Valopurosta hoitolahjakortit moneen muistamiseen!